U wordt verwelkomt door onze gastheer/vrouw in de TFK showroom te Berlaar waarbij u eerst en vooral een glaasje cava of sinaasappelsap zal worden aangeboden. Vervolgens wordt u begeleid door één van onze medewerkers die u d.m.v. een korte rondleiding zal laten kennismaken met de producten die we aanbieden. 

Bij aanvang van de show zal de chef u en de andere gasten mee begeleiden naar de degustatieruimte waar hij/zij een 3-gangen diner zal bereiden. Op deze manier kunt u live volgen en kunt u met eigen ogen waarnemen waarvoor het TFK kooksysteem werd ontwikkelt. U zult alvast versteld staan van de verscheidene kookmethoden.

Bij het voor- en hoofdgerecht bieden wij een glas rode of witte wijn aan voor diegene die dit wensen en bij het dessert wordt een tasje koffie of thee aangeboden. Gedurende de gehele avond wordt er eveneens van water voorzien om uw smaakpalet te neutraliseren zodat u ten volle kan genieten van de overheerlijke smaken.

Voor het afsluiten van de show zal uw TFK chef een geheel vrijblijvende aanbieding presenteren betreft het TFK kooksysteem.

Kortom, het is een show gevuld met ambiance, plezier en lekker eten zonder enige verdere verplichting.